VOITON KIVI -hanke on käynnistynyt!

Ässäjoukkueen ja fanien yhteistyö 35 vuotta odotetun mestaruuden voittamiseksi hakee vertaistaan. Joukkueen nousu pohjalta mestariksi ja patayhteisön tuki matkan varrella on niin kaunis tarina, että sen kunniaksi ollaan nyt toteuttamassa siirtolohkareeseen perustuvaa VOITON KIVI-yhteisömonumenttia Isomäkeen.

Idea siirtolohkaremonumentista syntyi nimettömien fanien keskustelussa Jatkoaika.comin keskustelupalstalla. Ideaan tarttui innokas joukko patafaneja ja hanketta lähdettiin toteuttamaan.

VOITON KIVI -teos tulee olemaan yhteisön luomus niin kuin mestaruuskin. Millainen kiven pitäisi olla ja mistä se haetaan? Millainen kiven ympäristöstä pitäisi tulla? Mihin teosta käytetään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tullaan pyytämään patasydämiltä ideoita hankkeen edetessä.

Teoksen julkistustilaisuus pidetään Porin päivän viikonloppuna, lauantaina 28.9.2013, ennen Ässien kotiottelua. Porin päivän teemana vuonna 2013 on yhteisöllisyys.

Hankkeen koordinoinnoista vastaa porilainen Kulttuuriyhdistys Rapajööti.

Onko sinulla jokin mahtava idea toteutukseen? Ota yhteyttä voitonkivi@gmail.com tai puhelimitse 0405758123 / Harri Sippola /Kulttuuriyhdistys Rapajööti!

Tästä tulee hieno tarina!

http://voitonkivi.fi/

Julkaissut Kulttuuriyhdistys Rapajööti

Kulttuuriyhdistys Rapajööti edistää taiteiden ja musiikin harrastusta Porissa sekä kokoaa satakuntalaiset taiteen ja musiikin harrastajat yhteiseen toimintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: