Lähde matkaan Satakunnan pimeälle puolelle 28. helmikuuta!

Satakunnan pimeä puoli la 28.2.

Kuka sanoi, ettei mitään jännittävää tapahdu talvella? On aika vaihtaa paristot taskulamppuun, vetää villasukat kinttuihin ja lähteä talviselle retkelle pimeyden sydämeen. Linja-auto starttaa matkaan tutusta ruudusta entisen kauppaoppilaitoksen (Winnova) parkkipaikalta klo 18.00 (lähtöpaikka kartalla). Arvioitu paluumme takaisin on n. klo 00.00. Varaa matkalle lämpimiä vaatteita, eväitä, käteistä ja seikkailumieltä.

Ohjelma

1) Noitavainot Satakunnassa, Lyttylän kartano

Perehdymme noitavainojen historiaan Satakunnassa 1600- ja 1700-lukujen välillä. Mistä noitia tuomittiin, minkälaisia uskomuksia noitiin liittyi ja miksi noituutta esiintyi niin paljon juuri Ala-Satakunnan alueella? Asiasta meille luennoi tunnelmallisessa Lyttylän Kartanossa noitatohtori (fil.tri) ja maagi Anne Puuppainen.

 

2) Valinaiset, kohde salainen

Tasankosafaria varten koottu Valinaiset valittavat valittuja valituksia valitettavan vailla vakavuutta. Inspiraationa satakuntalaisten sanomalehtien tekstaripalstat, itkuvirret ja elämä. Pysähdymme yllätyskohteeseen ja saamme yllemme satakuntalaisen sielunmaiseman sekä sen koko modernin vihan!

 

3) Eleanoora Rosenholm -solo, Raumantien Motelli

Syrjäinen tienvarsimotelli muuntuu keikkapaikaksi Eleanoora Rosenholmin iltakäskystä. Eleanoora Rosenholm on hämmentänyt kalman hajuisella musiikillaan maatamme jo vuosien ajan. Keikalla kuullaan uusia versioita vanhoista kappaleista ja myös uutta, ennen kuulematonta materiaalia.

 

4) Murhamestarit esittää: Pimeän puolen improvisaatio, Pori

Matkan päätteksi Murhamestarit esittävät oman tulkintansa Satakunnan pimeästä puolesta improvisaatioteatterin voimin. Suurta suosiota nauttineen teatteriryhmän esityksen yhteydessä tarjoamme matkalaisille yöpalaksi pimeät porilaiset, elikkäs Pimulaiset.

Yllämainitun ohjelman lisäksi linja-automatkan aikana kuuluu kummia.

 

Varaa matka

LIPUT  30 e / 25 e (Rapajöötin jäsenkortilla)

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s