Vuosikokous 14.3. Anniksella

Tervetuloa jöötivuoteen 2015, rakkaat Jööteröiset!

Vuosi 2015 ei olekaan mikä tahansa vuosi vuosien joukossa, vaan aivan erityinen vuosi: on nimittäin kulunut tasan kaksikymmentä vuotta eräästä historian merkittävimmästä vuodesta, nimittäin vuodesta 1995. Näin täten, Rapajöötin vuosi 2015 on tuleva olemaan Vuoden 1995 kaksikymmentävuotisjuhlavuosi!

Vuosikokous sisältää teemanmukaisia aikasiirtymiä ”nykyhetken” ja vuoden 1995 välillä: koemme live-säestettyä jääkiekkoa ja paljastamme herkkien jöötinversojen päiväkirjamateriaalia. Muistelemme myös, kuinka Rapajöötin esiaste Jöparaati otti määrätietoisia ensiaskeleitaan kohti Absoluuttia.

Olet tervetullut uudelleenelämään oman 95-kokemuksesi valokuvin, tarinoin ja muunlaisten toteutumien muodossa. Voit lähettää materiaalia myös ennakkoon. Osoitehan on tuttuun tapaan rapajooti@gmail.com.

Toimintaamme haastavista aikakiertymistä johtuen 14. maaliskuuta on myös Jööpilaatio II -kokoelman julkkarikeikka, jotenkas osa Jööpilaatiolla esiintyvistä huikaisevista artisteista saapuu esiintymään elävänä Jööteröisten edessä! Live-esitysten tarkka koostumus olkoon vielä kryptillinen, jotta säilytämme maksimaalisen yllätysmomentin.

Tarjolla on myös makoisaa purtavaa ja helmeilevää juotavaa sekä hätkähdyttävä, vuoden 1995 ytimeen pureutuva kompetitio!

Muista, että vuosikokouksessa muotoutuu 95-teemavuoden hallitus. Hallitukseen toivotaan mukaan uutta ja toki vanhaakin verta, elikkäs tervetuloa astelemaan ehdolle!

Lisätiedot: ks. Altavista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s