Rapajööti ry

Kulttuuriyhdistys Rapajöötin perustamiskokous pidettiin porilaisessa One For The Road -pubissa 2.11.2008. Kymmenen porilaista kulttuuriaktiivia allekirjoitti perustamiskirjan ja määritteli yhdistyksen tarkoituksen: edistää taiteiden ja musiikin harrastusta Porissa sekä koota satakuntalaiset taiteen ja musiikin harrastajat yhteiseen toimintaan. Kulttuuriyhdistys Rapajööti merkittiin Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 2.2.2009.

Yhdistyksen sähköposti: rapajooti@gmail.com

Y-tunnus: 2250095-4

Haluatko liittyä Rapajöötin jäseneksi?

Rapajööti tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toteuttaa omia ideoitaan ja osallistua kiinnostustensa mukaan yhdistyksen toimintaan. Rapajöötin jäseneksi pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rapajooti@gmail.com. Jäsenyys on ilmainen. Tervetuloa!

Kannatusjäsenyys:

Halutessasi voit liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi. Kannatusjöötinä tuet yhdistyksen toimintaa rahallisesti, jolloin maksun tulisi olla vähintään 100 euroa. Ylärajaa ei ole. Kannatusjäsen saa tukemisestaan samat edut kuin varsinainen jäsen ja yhdistys pyrkii ulkoisessa viestinnässään osoittamaan kiitosta kannutusjäsenille.

Rapajöötin hallitus 2020:

Puheenjohtaja: Antti Setälä
Varapuheenjohtaja: Niilo Rinne
Sihteeri: Harri Sippola

VARSINAISET & VARAJÄSENET:
Mikko Elo
Annakatriina Jylhä
Pauliina Koivunen
Juho Toivonen

Lisäksi hallituksen ulkopuolelta rahastonhoitaja Pekko Lainiala

Vanhat hallitukset